Aranka Coletta

_
Van overleven naar leven

Dé online cursus voor perfectionisten. Wil jij meer zelfvertrouwen, rust & vervulling?

Online Cursus Perfectionisme

Wat nou als ik je zou vertellen dat...

…je in staat bent om je kwetsbaarheden en imperfecties te omarmen? 

Dat schaamte en kritiek plaats kunnen maken voor zelfliefde en acceptatie? 

 

We leven in een wereld waar succesvol en gelukkig zijn het grootste doel lijkt te zijn. Een wereld met weinig ruimte voor twijfel, tegenslag, schaamte of kwetsbaarheid. Alles moet sneller, overtuigender en beter. Imperfectie voelt als een persoonlijk gebrek dat we moeten verbergen of verbeteren. We investeren veel tijd en moeite in anderen en ons werk. Maar langzamerhand raken we de verbinding met onszelf kwijt. 

 

We zijn aan het overleven in plaats van leven. 

Terug naar balans en rust

In “Van Overleven Naar Leven” leer je in een nieuwe versie van jezelf te
stappen. Een versie met zelfvertrouwen, balans & vrijheid

Hoe zou het zijn als:

 • Je je vervuld voelt, omdat je beter weet wat je wilt en hier naar handelt? Zonder je wat aan te trekken van hoe anderen vinden dat het moet?
 • Je ontspannen en vol vertrouwen je grootste dromen kunt laten uitkomen? Zodat je met behulp van de kracht van ‘voelen en zijn’ kunt loslaten, genieten en manifesteren?
 • Je niet meer focust op fouten en imperfecties, maar op ontwikkeling en groei?
 • Je veel meer energie hebt, die je kunt inzetten om jouw verlangens naar je toe te trekken?
 • Je niet meer uitstelt of vermijd, maar keuzes maakt vanuit vertrouwen en er écht voor durft te gaan?

 

Klinkt dit als een droom? Twijfel dan niet om met ons mee te groeien en meld je vandaag nog aan.

Online Cursus Perfectionisme

Zij gingen jou voor...

Herken jij jezelf hierin?

 • Je vind het lastig om fouten te maken en gaat dit het liefst uit de weg. Hierdoor neem je minder risico en speel je op safe.
 • ‘Prima’ is niet genoeg. Je legt de lat heel hoog voor jezelf. Als het niet gaat zoals je wil, ben je snel teleurgesteld.
 • Je hebt een kritisch stemmetje in je hoofd. Dit stemmetje geeft commentaar op bijna alles wat je doet
 • Je overdenkt, analyseert, twijfelt en piekert. Dit kost veel energie en haalt de “fun” van je leven af.
 • Je bereikt je doelen door hard werken, forceren en controleren. Je gaat vaak over je grenzen: je bent altijd bezig en gaat maar door.
 • Of je stelt nieuwe dingen eindeloos uit, omdat je bang bent dat je niet goed genoeg zult zijn.
 • Je past je veel aan. Je doet vooral dingen omdat anderen dit van je verwachten, “omdat het zo hoort”. Door dit pleasen begin je te twijfelen aan wat je écht wilt.
 • Je houdt jezelf voor dat als je ‘dat ene ding’ afmaakt, de rust in je hoofd terug zal keren. Terwijl je eigenlijk best goed weet dat dit niet zal gebeuren.

 

Spannende dingen uitstellen, vermijden, of juist door de angst heen hard werken en geforceerd je doel bereiken. Wat je ook doet, die rust en vervulling komt maar niet.

 

Sterker nog: het onrustige, knagende gevoel dat er iets mist wordt met de dag sterker.

Online Cursus Perfectionisme
Processed with VSCO with g1 preset

Laat je perfectionisme los!

Gedrag gestuurd door angst trekt negativiteit aan. En negativiteit trekt weer meer angst aan. Zo beland je in een vicieuze cirkel.

Misschien heb je al van alles geprobeerd om dingen anders te doen. Maar op de een of andere manier lukt het gewoon niet. Gaandeweg voel je je rugzak steeds zwaarder worden, met alle ballast van het ‘moeten’ die je met je meedraagt. Je merkt dat het tijd is om te veranderen. Tijd om die onnodige ballast overboord te gooien. Tijd om het evenwicht te herstellen. Je vraagt je alleen iedere keer af: waar moet ik beginnen?

Hier heb ik een antwoord op. Het loslaten van perfectionisme werkt niet door anders over jezelf te denken. Het gaat juist over NIET denken.

Mijn geheim?

Het gaat over ZIJN.

Een nieuwe mindset. Een nieuwe werkelijkheid.

Ik geloofde niet dat ik het kon. 

Tot ik deze technieken ontdekte, en leerde hoe ik het beste kon omgaan met mijn perfectionisme. Ik leef nu een leven vol vertrouwen en rust. Ik kan weer genieten. Ik voel me weer vrij. 

Alles wat ik heb geleerd heb ik samengevat in een online cursus. 

Hoe werkt het?

In deze online cursus gaan we samen aan de slag om oude patronen en negatieve overtuigingen los te laten. We gaan jouw onderbewustzijn herprogrammeren, zodat je leert hoe je je weer goed kunt voelen. We creëren samen meer zelfvertrouwen, energie en vrijheid

 

Want de relatie die je hebt met jezelf is alles. Van jezelf leren houden is de basis van geluk en vrijheid. En dat verdien je.

 

Deze online cursus “Van overleven naar leven” bestaat uit 11 modules.

De modules bestaan uit video’s en opdrachten. Deze kun je wanneer je tijd hebt maken.

en daarbij krijg je ook....

persoonlijke coachvraag

In dit programma is er ook ruimte voor jouw persoonlijke coachvraag. Je stuurt me een maitje met jouw persoonlijke vraag en vervolgens krijg je een persoonlijk audiobericht van mij. Vol met tips en mijn persoonlijke antwoord op jouw vraag.

Online community

Ook krijg je bij dit programma toegang tot de besloten instagram “Van overleven naar leven”. Want ik weet dat het weleens eenzaam kan voelen als je worstelt met perfectionisme of het idee dat je niet goed genoeg bent. In deze community heb je de kans om je vragen of successen te delen. We denken met je mee en beantwoorden hier al je vragen. 

 

Onbeperkt toegang

Het programma duurt ongeveer 3 maanden. Je houdt daarna onbeperkt toegang tot de video’s en werkboeken in deze online cursus. Zo kun je over een tijdje nog eens een oefening opnieuw doen of een video terugkijken als je daar behoefte aan hebt.

Totaal:

€ 785,-

€ 394,- incl. BTW

Niet goed? 100% geld terug garantie!

Iedereen die ik geholpen heb, is ontzettend blij met de groei en ontwikkeling die ze hebben doorgemaakt. Dus ik durf met volle overtuiging deze belofte te maken. Als je na 14 dagen na aankoop van de online cursus denkt: deze cursus gaat me niet helpen, krijg je zonder moeite je geld terug.

Zij gingen jou voor...

Online Cursus Perfectionisme

Frequently Asked Questions (FAQ)

Als je net zo bent als ik ben je nu enthousiast en wil je zo snel mogelijk aan de slag, maar je wilt zekerheid dat je de juiste beslissing maakt. Om deze reden hebben wij besloten om het risico voor onze rekening te nemen. Jij probeert de pilot na de lancering eerst 14 dagen uit en kan dan nog binnen 14-dagen je geld terug vragen. Geen discussie, 1 mailtje naar ([email protected]) en je ontvangt je geld binnen 7 dagen terug up je rekening.

De cursus is onbeperkt kijkbaar, en je hebt altijd toegang tot alle updates in het lesmateriaal.

Dat weet je nooit. Gelukkig heb ik een 100% geld terug garantie, voor als je het niks vindt. Dus ik zou het gewoon proberen, het ergste wat er kan gebeuren, is dat je je geld terugkrijgt. En het mooiste: dat je – of je nu perfectionist bent of niet – sowieso leert hoe je meer zelfvertrouwen, rust en balans krijgt door middel van dit programma. Wie wil dat nou niet :).

Je kan de cursus volgen in de besloten leeromgeving in huddle. Deze is te bekijken op zowel de pc als je telefoon (via de huddle app).